Arkivfoto

Hacking 4 Allies – nytt program for startups

Innovasjon Norge lanserer et nytt pilotprorgam for norske startups rettet mot norske og amerikanske spesialstyrker. Påmeldingsfrist 1. oktober 2018.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har identifisert en rekke felles utfordringer som både amerikanske og norske spesialstyrker står overfor. Disse utfordringene er utgangspunktet for å etablere pilotprogrammet «Hacking 4 Allies» rettet mot norske startups. Utfordringene kan også være forretningsmuligheter for nye produkter og løsninger.

«Hacking 4 Allies» er et samarbeid mellom Innovation Norway, FFI, The Norwegian-American Defense & Homeland Security Industry Council (NADIC), BMNT Partners, og den norske ambassaden i Washington D.C.

Programmet har som formål å hjelpe Norske forsvars- og sikkerhetsstartups å vokse og å etablere seg i det amerikanske markedet. Bedrifter som deltar vil få 2-3 ukers trening i entreprenørskap og vil arbeide med å løse egendefinerte problemstillinger. Programmet inkluderer besøk til Washington D.C., Silicon Valley, CA og Tampa, FL, der amerikanske spesialstyrker har sitt hovedkvarter. Programmet vil også gi anledning til å følge norske spesialstyrker i felt.

Programmet starter opp i perioden 5.-12. oktober 2018 i tilknyting til forsvarsutstillingen AUSA 2018. Kick-off for «Hacking 4 allies» er 9. oktober 2018 i forbindelse med den norske markeringen Vikings at the Wharf i Washington D.C.

Mer informasjon og muligheter for påmelding finnes på Innovasjon Norges hjemmesider.

Powered by Labrador CMS