Hacking 4 Allies – nytt program for startups - Elektronikknett
Omni-forsvar-226445
Arkivfoto

Hacking 4 Allies – nytt program for startups

Innovasjon Norge lanserer et nytt pilotprorgam for norske startups rettet mot norske og amerikanske spesialstyrker. Påmeldingsfrist 1. oktober 2018.

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har identifisert en rekke felles utfordringer som både amerikanske og norske spesialstyrker står overfor. Disse utfordringene er utgangspunktet for å etablere pilotprogrammet «Hacking 4 Allies» rettet mot norske startups. Utfordringene kan også være forretningsmuligheter for nye produkter og løsninger.

«Hacking 4 Allies» er et samarbeid mellom Innovation Norway, FFI, The Norwegian-American Defense & Homeland Security Industry Council (NADIC), BMNT Partners, og den norske ambassaden i Washington D.C.

Programmet har som formål å hjelpe Norske forsvars- og sikkerhetsstartups å vokse og å etablere seg i det amerikanske markedet. Bedrifter som deltar vil få 2-3 ukers trening i entreprenørskap og vil arbeide med å løse egendefinerte problemstillinger. Programmet inkluderer besøk til Washington D.C., Silicon Valley, CA og Tampa, FL, der amerikanske spesialstyrker har sitt hovedkvarter. Programmet vil også gi anledning til å følge norske spesialstyrker i felt.

Programmet starter opp i perioden 5.-12. oktober 2018 i tilknyting til forsvarsutstillingen AUSA 2018. Kick-off for «Hacking 4 allies» er 9. oktober 2018 i forbindelse med den norske markeringen Vikings at the Wharf i Washington D.C.

Mer informasjon og muligheter for påmelding finnes på Innovasjon Norges hjemmesider.

Kommentarer