Enkel UPS - Elektronikknett
Schneider_UPS3S_f

Enkel UPS

Fre Schneider Electric kommer det nå en ny UPS som skal være både enkel og passe for små og mellomstore bedrifter. Nykomlingen heter Easy UPS 3S.

Easy UPS 3S er en 10-til-40kVA-UPS og ska ha robuste elektriske spesifikasjoner i et kompakt design, derfor utgjør den en ideell avbruddsfri strømforsyning for små og mellomstore bedrifter, heter det i en melding fra selskapet.

Som UPSer skal, beskytter Easy UPS 3S kritisk utstyr fra skader ved strømstans og overspenning. Den leverer inntil 96 prosent effektivitet i dobbel konversjonsmodus og inntil 99 prosent i energibesparende ECO-modus. Easy UPS 3S leveres med og uten batterier og kan dermed tilfredsstille ulike forretningsbehov. For å sikre pålitelighet og sikker konfigurering tilbyr Schneider Electric også support i forbindelse med idriftsettelsen.

Skjermoppsettet er logisk og kan dermed enkelt konfigureres, fjernovervåkes- og fjernstyres med EcoStruxure, Schneider Electric sin IoT-plattform.

Den er også testet under tøffe forhold og tilfredsstiller strenge krav. Den kan skilte med kort leveringstid og kan raskt installeres i datasentre og industrielle miljøer.

Kommentarer