Elmatica topper styret - Elektronikknett
Elmatica-Styre
F. v.: Jacob Nordan og Torkild Hebbert Haukaas går inn i styret til Elmatica.Foto: LinkedIn/privat/Statsministerens kontor/Elmatica (M).

Elmatica topper styret

Elmatica henter inn tidligere statssekretær Torkild Hebbert Haukaas og tidligere Senior Director i Cisco, Jacob Nordan til styret.

Elmatica har arbeidet med mønsterkort siden 1971, med hovedkontor i Oslo og lokale avdelinger i elleve land. Utvikling av programvareløsninger som nå skal kommersialiseres på det globale markedet, har resultert i et behov for ekspertise og kunnskap for å styrke denne satsingen.

– Med Hebbert Haukaas og Nordan, har vi fått to svært spennende profiler på laget. De har begge, på tross av sin unge alder opparbeidet seg en solid erfaring innen områder viktige for vår globale kommersialisering, sier administrerende direktør i Elmatica, Didrik Bech.

– Hebbert Haukaas har utviklet bedrifter, oppnådd imponerende resultater og opparbeidet seg en solid politisk pondus. Jacob Nordan har på sin side, lang erfaring innen kommersialisering av teknologi, digitale løsninger og produktutvikling. Sammen vil denne duoen styrke og komplementere det nåværende styret, samt tilføre ny kunnskap og erfaring, sier Bech.

– Vår satsning på skybasert løsninger, datasystemer, metodikk, automatisering, «digital supply chain» og produktutvikling, gjennomsyrer nå alle ledd i vårt selskap. Det er med stor respekt for innsatsen til styremedlemmene: Arild Bakke, Jørgen Bakke og Geir Hantveit, at vi takker for deres fremragende innsats over flere år, avslutter Bech.

Elmaticas styre:
Petter Hatlem (Styreleder), Morten Bakke, Jacob Nordan og Torkild Hebbert Haukaas

Kommentarer