element14 inviterer til testinstrumenterings-konkurranse - Elektronikknett
project14

element14 inviterer til testinstrumenterings-konkurranse

En månedlig konkurranse, kalt «Project14 Test Instrumentation Design Contest», inviterer deltakere på alle nivåer til å dele og dokumentere kreative prosjektidéer. Dessuten får de muligheten til å vinne spesielle premier.

element14.com inviterer til prosjektkonkurransen Project14, og tilbyr medlemmer muligheten til å utvikle et testinstrumenteringsprosjekt ved å bruke komponenter de liker og kjenner. De mest kreative innleveringene vil få muligheten til å vinne et profesjonelt verktøysett fra Farnell element14 og en handlekurv verdt 100 dollar fra Farnell element14 nettbutikk.

Den månedlige designkonkurransen er åpen for deltagere på alle ferdighetsnivåer, og har til hensikt å la deltakerne vise frem sine talenter og lære av hverandre. Medlemmer av elementet 14’s nettsamfunn bestemmer i en åpen meningsmåling et nytt tema hver måned som deltakerne kan tolke som de vil.

Priser for testinstrumentasjonskonkurransen inkluderer et 18-dels Journeyman verktøysett og et seksdelers «trim-out» verktøysett, begge fra Klein Tools. I tillegg vil deltakere som sender inn en idé som involverer BBC micro:bit, motta en gratis enhet for å hjelpe dem med å utvikle sitt prosjekt.

– På element14.com, er medlemmer på alle ferdighetsnivåer velkommen, fra nybegynnere til erfarne ingeniører. Project14 er vår måte å oppmuntre disse medlemmene til å dele sine ferdigheter og gjøre idéer til virkelige «verdens»-prosjekter, sier Dianne Kibbey, global leder for element14 Community og Premier Farnell.

– Jeg vil oppfordre alle, spesielt studenter og de som kanskje ser på fra sidelinjen, til å delta i disse konkurransene. Jeg har lært noe fra hvert prosjekt jeg har levert, og har alltid fått oppmuntring og nyttige forslag fra fellesskapsmedlemmer, sier Project14-deltaker og element14 Community-medlem, Frank Milburn

For å delta i Project14 Test Instrumentation Design Contest, må deltakerne registrere en konto på element14 Community og sende inn en bloggtekst som beskriver deres idé og hvordan de planlegger å utvikle den.

Innleveringer er åpen til 14. november 2018. For mer informasjon, se www.element14.com/community/community/project14/testinstrumentation

Kommentarer