Smart bryter fra Infineon skal spare drivstoff - Elektronikknett
Flex-TLE9104SH_DSO

Smart bryter fra Infineon skal spare drivstoff

Infineon Technologies lanserer et nytt medlem av sin FLEX flerkanals «low-side» svitsj-familie som skal bidra til å redusere drivstofforbruket og dermed CO2-utslippene.

TLE9104SH er den første smarte firekanals lavsidebryter for strømmer på opptil 5A DC i 12V-systemer. Dette gjør det mulig å styre aktuatorer som høypresisjons brennstoffinjektorer, høyenergi-ventiler eller høyspenningsreléer i motorstyring, transmisjonskontroll og batteristyringssystemer.

Med en RDS (on) på 300mOhm ved 150°C kommer den i en ny kostnads- og størrelsesoptimalisert DSO-20-pakke (PG-DSO-20-88) med et fotavtrykksområde på ca 80mm².

Den er utstyrt med et 16-bits serielt perifert grensesnitt (SPI) for kontroll og diagnose. Alle kanaler er beskyttet mot overstrøm/temperatur og forbedret med en aktiv klemkrets for kjøring av induktive belastninger. Ladestatusdeteksjon er mulig over SPI for: Short to Ground (SCG), Open Load (OL) og Short to Battery (SCB). Fire inngangspinner er tilgjengelige for direkte styring av bryterne.

Sikkerhetsfunksjoner inkluderer en ekstra utgangsaktiveringspinne, SPI-kommunikasjonsvakt og statusinformasjon for utgangsstadene tilgjengelig via SPI. Dette gjør produktet til en ideell passform for sikkerhetskritiske automotive og industrielle applikasjoner.

For utviklingsstøtte har Infineon utviklingskortet TLE9104SH i Arduino formfaktor, som kan brukes i to typer evalueringsoppsett.

Kommentarer