Sikker Flash med prosessor - Elektronikknett
Cypress_Semper_NOR

Sikker Flash med prosessor

Cypress har lansert det de kaller en smart, feilsikker plattform med ARM-prosessor for forbedret sikkerhet og pålitelighet. Den har også den første NOR Flash som skal sørge for pålitelig «intelligens» til automotive og industrielle applikasjoner.

Den nye plattformen har innebygde beregningsfunksjoner for å takle den økende etterspørselen etter pålitelig intelligens og sikker lagring i applikasjoner som Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) og smarte fabrikker, heter det fra produsenten. Plattformen inneholder standardisert intellektuell eiendom (IP) som kan konfigureres raskt for nye applikasjoner. Cypress' Semper NOR Flash-familie er basert på denne plattformen og er designet med en innebygget Arm Cortex-M0-prosessor.

Cypress 'Semper NOR møter ISO 26262 funksjonell sikkerhetsstandard ved hjelp av Cortex-M0-prosessoren for å muliggjøre sikker oppstart, behandling av komplekse innebygde algoritmer og funksjonell sikkerhetsdiagnostikk. Semper-familien inkluderer Cypress’ egen EnduraFlex-arkitektur, som bruker Arm-kjernen til å optimalisere minnematrisen for hyppig dataskriving eller for lang dataoppbevaring. Familien støtter også «instant-on»-applikasjoner med en lesebåndbredde på opptil 400 MBps.

Flash-familien inneholder også AEC-Q100-enheter kvalifisert for bilindustrien med tettheter opp til 4Gb og et utvidet temperaturområde på -40°C til +125°1C. EnduraFlex-arkitekturen forenkler systemdesign ved at en Semper Flash-enhet kan deles inn i flere partisjoner. For hyppig skriving av data, kan en partisjon konfigureres til å levere opptil 2,56 millioner sykluser for 1Gb-komponenter, mens for kode- og konfigurasjonslagring kan en partisjon konfigureres for å beholde data i 25 år.

Kommentarer