Samarbeider for enklere IoT-utvikling - Elektronikknett
advantech-nexiona
Jaume Rey fra Nexiona og Klaus Martin, David Ramos og Jeroen Baerents fra Advantech feirer den europeiske lanseringen av to nye løsninger; Advantech Edge for IoT Proof of Concepts og Advantech Edge for prosessering i kantenheter.

Samarbeider for enklere IoT-utvikling

electronica 2018: Advantech og Nexiona annonserer et kommersielt og teknisk samarbeid for å øke bruken av IoT-teknologi på tvers av industrielle markeder. Resultatet blir vist på electronica-messen i november.

Advantech og Nexiona som utvikler IoT-programvare, lanserer det de hevder er industriens første frittstående IoT-plattform, bygget ved å kombinere Nexionas MIIMETIQ LITE-applikasjon og Advantechs ARK-1123 Embedded Gateway.

Advantech IoT Proof of Concept skal ha alt som trengs for å fange og visualisere data fra alle typer enheter, sette opp alarmer og opprette rapporter. Alt skal være på plass, i en boks, uten å behøve å knytte seg til en skytjeneste eller forstyrre daglig drift, heter det.

For å sørge for intelligens i «kant»-enheter, fanger og behandler Advantech Edge data før levering til andre interne systemer og før du sender meningsfulle data til skyen.

På electronica 2018 har Advantech et Smart Building-område der de demonstrerer hvordan Advantech Edge løser problemet med å samle og kombinere data fra flere forskjellige byggsystemer til en felles plattform, og ved hjelp av MIIMETIQs fleksible API, integrerer disse dataene med Building Management-systemet eller skybasert analyse for forebyggende vedlikehold.

Kommentarer