Prediktivt vedlikehold i én pakke - Elektronikknett
ISM330DLC-Sensor

Prediktivt vedlikehold i én pakke

electronica 2018: Dsitributøren Rutronik skal demonstrerer sensorpakke fra ST for prediktive vedlikeholdsprogrammer på electronica i november.

ISM330DLC fra STMicroelectronics er en SiP (System-in-Package) med en digital 3D-akselerasjonssensor og et digitalt 3D-gyroskop tilpasset industrielle 4.0-applikasjoner. Dette er kjernen i Rutroniks prediktive vedlikeholdsdemo på electronica.

Ved å implementere sensorelementene i akselerometeret og gyroskopet på samme brikke garanterer systempakken maksimal stabilitet og robusthet, heter det. SiP’en har et fullskala akselerasjonsområde på ±2/±4/±8/±16g og et vinkelhastighetsområde på ±125/±250/±500/± 1000/±2000dps, noe som gjør den svært fleksibel.

Dataene behandles via en dedikert konfigurerbar signalbane med lav forsinkelse, lav støy og spesiell filtrering. Data fra denne signalbanen kan gjøres tilgjengelig via et ekstra SPI-grensesnitt, konfigurerbar for både gyroskopet og akselerometeret.

Strømforbruket er på 0,75mA og muliggjør batteridrevne applikasjoner i det industriapplikasjoner. I tillegg til vibrasjonsovervåking i prediktive vedlikeholdsløsninger, er SiP’en også egnet for bruk i bildestabilisering, robotikk, navigasjon, telematikk, droner og industriell automasjon.

Kommentarer