Økende press på utleggerne - Elektronikknett
Mentor%2c a Siemens Business Booth at Electronica
Omtrent slik vil Mentors stand på electronica 2018 bli seende ut.

Økende press på utleggerne

electronica 2018: Kravene til teamene som legger ut mønsterkort har aldri vært større, i jakten på å møte forretningsmål og budsjett, og samtidig skape differensierte produkter.

Dette ifølge Mentor, et selskap i Siemens-gruppen, som nå hevder de jobber tettere enn noen gang med kundene, for å løse utfordringene med økende designkompleksitet og tidspress.

Under electronica 2018 vil Mentor vise teknologier som skal gjøre ulike organisasjoner i stand til å drive strategiske initiativ som kan øke suksessgraden i deres mønsterkortprosjekter.

Mentor_advanced systems design Mentor erkjenner at designkompleksiteten øker, og hevder de jobber sammen med kundene for å lette presset på utleggerne.

Mentor kommer til å kjøre storskjermpresentasjoner på nøkkelteknologier som systemdesign med flere kort, 3D mønsterkortdesign, designakselerering og optimalisering, ECAD/MCAD samdesign, designverifikasjon, analyse av produserbarhet, og maskinvareutvikling. 

Selskapet vil også vise teknologiske høydepunkter i nylige versjoner av Xpedition for mønsterkort systemdesign, HyperLynx for simulering og analyse, og PADS Professional for generelle mønsterkortdesign.

Se også https://www.mentor.com/events/electronica for mer informasjon.

Mentor finner du i Hall A3, Stand 572.