Nytt liv i konvensjonelle frontlykter - Elektronikknett
Philips_H4 web

Nytt liv i konvensjonelle frontlykter

Ved hjelp av ny teknologi har Lumileds tatt frem de hviteste halogenlampene som er tillatt på offentlige veier, med hele 4200 kelvin.

Philips WhiteVision ultra frontlyspærer hevdes nå å revolusjonere bilens utseende, med opptil 4200 kelvin med skarpt hvitt lys. – Takket være den nye, avanserte overflateformelen er WhiteVision ultra-pærene de hviteste pærene våre som er tillatt på offentlig vei, sier Mark Bülow, produktsjef for EMEA. – Disse frontlyspærene gir en flott effekt i frontlyktens reflektor og har en stil og et utseende som ligner xenon-lys.

Philips_H4 small Philips Whitevision.

WhiteVision-pærene for oppgradering er ECE-sertifiserte (Economic Commission for Europe ) for sterkt hvitt lys på veien. Førerne skal kunne oppleve et livaktig lys og en lyspære til bruk i bil i samsvar med gjeldende lovgivning. Det gir deg god sikt uten å ofre sikkerhet ved å blende sjåfører i møtende biler.

Det kjølige, hvite lyset skal gi betydelig bedre synlighet om natten, noe som øker sjåførens komfort ettersom lyset er mer behagelig for øynene.

Med opptil 60 % mer synlighet sammenlignet med minste tillatte lysstyrke, gjør det lengre strålemønsteret at du ikke bare ser andre trafikanter tydeligere, men også at du blir sett av dem. Den øker sikkerheten og gir dem mer tid til å reagere på potensielle farer på veien, skriver produsenten Lumileds i en pressemelding.