Ny sjef i NOTE - Elektronikknett
NOTE-torsby

Ny sjef i NOTE

Nåværende styremedlem Johannes Lind-Widestam er utnevnt til konsernsjef og administrerende direktør i NOTE. Han overtar etter Per Ovrén, som skal forlate selskapet.

– NOTE utvikler seg sterkt når det gjelder salg, lønnsomhet og nye kundeforhold. Forutsetningene for ytterligere økende markedsandeler, både nye og eksisterende kunder, ser fortsatt lovende ut. I lys av de siste endringene i eierskapet har styret vurdert det naturlig å gjøre et sjefsbytte, sier NOTEs styreformann Johan Hagberg i en melding mandag.

JOHANNES_LIND_WIDESTAM_Note Johannes Lind-Widenstam blir ny sjef i NOTE. Foto: NOTE AB

– Jeg vil gjerne takke Per Ovrén for et verdifullt bidrag til utviklingen av NOTE. Johannes har tidligere vært administrerende direktør i Kitron Sweden og Elos Medtech, og har erfaring fra ulike toppstillinger i ASSA, Flextronics og Nobel Biocare. Med sin operasjonelle bakgrunn i industrien og erfaring fra EMS-industrien med fokus på vekst og effektivitet, anser vi han spesielt godt egnet til å lede NOTE i fremtiden.

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne tilliten og ser frem til å bidra med min kunnskap og erfaring for å ytterligere øke kundeverdien og fortsette NOTEs vekst. NOTE har mange dyktige medarbeidere og gode kunder som vi vil fortsette å ta vare på, sier Johannes Lind-Widestam.

Kommentarer