Kompakt automatiseringskontroller - Elektronikknett
KGS Systemer - UNO-2372G

Kompakt automatiseringskontroller

UNO-2372G er ifølge leverandøren KGS Systemer AS perfekt konfigurert med I/O for industriell automatisering. 

Med både HDMI og DisplayPort støtter den nye kontrolleren moderne skjermer, og har 4 USB der en er USB 3.0, 2 LAN porter og hele 4 serieporter. Det vifteløse designet med aluminiums-kapsling gir den høy toleranse på driftstemperatur fra hele -20 til 60ºC. Driftsspenning fra 10 til 36VDC.

Enheten har gummibein for bord eller veggmontering, med mulighet for DIN skinne eller VESA montering. I tillegg til alle standard i/o-er e det mulig i UNO-2372G å montere et PCE-Express kort for 3G/GPS/GPRS/Wi-Fi kommunikasjon. Alle 4 serieportene støtter RS-232/422/485. Ingen behov for ekstra konverter ved bruk av RS-485 eller RS-422.

UNO-2372G støtter Windows 7, Windows 7 Embedded, Windows 10 Enterprise LTSB og Linux

KGS Systemer anbefaler for øvrig alle sine kunder å bruke Windows 10 Enterprise LTSB.

– En av Windows 10s best bevarte hemmeligheter er LTSB-utgaven. Dens største salgsargument er dets synlige enkelhet. Når du har installert, får du de vanlige sikkerhets- og pålitelighetsrettingene hver måned, men ingen av funksjonene oppdateres.

Windows 10 Enterprise LTSB beregnes som industriversjonen/embedded av Windows 10. Denne versjonen har store fordeler i bruk i industrielle applikasjoner med tanke på stabilitet og driftssikkerhet. I tillegg finnes det funksjoner for filbeskyttelse og "full lockdown" av brukergrensesnittet, opplyser KGS Systemer i en pressemelding.