KAMIC Group kjøper britisk SIGA Electronics - Elektronikknett
siga_electronics-Kamic
Foto: SIGA Electronics

KAMIC Group kjøper britisk SIGA Electronics

Svenske KAMIC Group AB, som blant annet eier EG Electronics og Scanditron, har inngått avtale om å erverve alle aksjer i SIGA (Electronics) Ltd.

SIGA (Electronics) Ltd er en britisk produsent av induktive komponenter som toroider, chokes og spoler med tilhørende systemer. SIGA (Electronics) Ltd ble grunnlagt i 1961 og er basert i Sandy, Bedfordshire, hvor selskapet har sitt eget produksjonsanlegg på ca 1.400 m2.

De fleste av SIGAs kunder opererer i medisinsk-, luftfarts-, bilindustri- og jernbanesegmentene. Selskapet har ca 50 ansatte og et årlig omsetning på ca 40 millioner.

– De kundesegmentene som SIGA (Electronics) Ltd fokuserer på, passer også godt til kundestrukturen vi allerede har i ETAL Group, et voksende magnetfirma som i dag er vårt forretningsområde Magnics. SIGA vil derfor være et hjertelig velkommen tillegg til KAMIC-konsernet, sier Fredrik Celsing, konsernsjef i KAMIC Group.

Den tidligere eieren og konsernsjef for SIGA (Electronics) Ltd, Richard Thrussell, vil fortsette i en ledende stilling og jobbe tett med Dan Phelan, leder av Magnetics i KAMIC-konsernet.

Kommentarer