Blokkjede-mobil - Elektronikknett
htc-exodus

Blokkjede-mobil

I disse kryptovalutatider lanserer HTC en tidlig versjon av sin blockchain/blokkjede-mobil Exodus 1, og inviterer det globale krypto-miljøet og utviklere til samarbeid. API’er slippes til tredjepartsutviklere.

HTC har nettopp lansert en «early access» av sin første blokkjede-mobil, Exodus 1. Telefonene forventes å bli sendt ut i desember, og forhåndsbestillinger kan foretas med enten Bitcoin eller Ethereum.

exodus Exodus kan forhåndsbestilles og skal være tilgjengelig i desember.

Modellen inneholder en sikker enklave – et låst område på enheten som er beskyttet mot Android OS (Android O). Denne enklaven inneholder nøklene til kryptoen, enten det er valutaer eller non-fungible tokens (NFT), eller i nær fremtid: Alle dine digitale data, melder produsenten.

I tillegg har HTC utviklet en unik sosial nøkkelgjenopprettings-funksjon i tilfelle du mister telefonen din eller har glemt adgangsnøklene dine. Det skal også sikre at HTC på intet tidspunkt oppbevarer nøklene dine på ett sentralt sted – brukeren har det fulle eierskapet til enhver tid. Du kan velge noen få kontakter du stoler på, og hver av disse må laste ned en nøkkeladministrasjons-app. Dataene dine blir deretter oppdelt ved hjelp av en hemmelig delingsalgoritme og sendt til de betrodde kontaktene. Hvis behovet oppstår, kan du enkelt gjenvinne adgang til midlene dine.

HTC inviterer kryptografer og utviklere fra hele verden til å bli med i Exodus-fellesskapet for å optimalisere styrken på denne sikkerhetsenklaven. I early access-perioden inviteres Exodus-fellesskapet til å komme med tilbakemeldinger og bidrag til forbedring av produktet og sikker lagring via kanalen “HTC EXODUS (OFFICIAL)”.

For å styrke teknologien ytterligere vil HTC snart frigi API’er som lar tredjepartsutviklere bruke ”Exodus 1”-maskinvaren til å beskytte nøkler og gjennomføre transaksjoner. De vil også frigi Zion Key Management API og wallet SDK til partnere.

Andre medier har antatt at telefonen vil koste rundt 1000 dollar.

Kommentarer