Zivid henter Microsoft-veteran - Elektronikknett
Zivid pick-it

Zivid henter Microsoft-veteran

Det norske 3D-kameraselskapet Zivid utvider lederteamet for å drive veksten innen 3D maskinsynløsninger.

Zivid, som utvikler 3D maskinsynkamera, har nylig utnevnt Mikkel Orheim som direktør for globalt salg og forretningsutvikling.

Zivid-Mikkel-Orheim Mikkel Orheim, Zivid.

– Jeg er glad for å kunne slutte meg til Zivid på et så spennende tidspunkt i utviklingen, sier Mikkel Orheim i en kommentar. – Å bringe Zivids unike 3D-innovasjon på markedet, og gjennom dette sette fart på og endre nye kundescenarier er både en utfordring og en mulighet som jeg ser frem til å ta del i, sier han. 

Mikkel Orheim kommer til Zivid fra Microsoft, der han har jobbet i mer enn 14 år hvorav mer enn 8 år i internasjonale roller, der han har ledet salgsteam for hele EMEA-området, med fokus på skyteknologi. Hans siste rolle var som EMEA Business Lead, ansvarlig for Azure Cloud Application Development team. Han har en mastergrad i informatikk fra Universitetet i Oslo (UiO).

– Mikkel tar med seg uvurderlig erfaring om å bygge globale forretninger med kommersiell suksess, og hjelpe kunder og partnere å lykkes med nye teknologier, kommenterer adm. direktør i Zivid, Thomas Embla Bonnerud.