Ny UPS lover halverte kostnader - Elektronikknett
Eaton_UPS_91PS

Ny UPS lover halverte kostnader

Eaton kommer med en ny enfase-UPS som egner seg spesielt til nødstrømsanlegg i næringsbygg på grunn av kostnadseffektivitet og fleksibilitet, heter det. Maskinen benyttes også til beskyttelse av servere, kommunikasjonsutstyr og forskjellige industrielle formål.

Eaton utfyller sin 93PS-serie og legger nå til en enfase-modell i produktporteføljen med betegnelsen 91PS.

Den nye enfase-utgaven har en effekt på 8 til 30 kW, og skal bidra til lavere levetidskostnad for næringsbygg, serverrom, mindre datasentre og virksomhetskritiske IT-anlegg. I størrelser på 8-10 kW er Eatons nye 91PS-modell en kombinasjonsenhet som kan brukes både i enfase- og trefase-nett, dersom behovet er en enfase-løsning på utgangen. De samme egenskapene  fra Eaton 93PS er inkludert i Eaton 91PS.

UPSen er bygget med teknologi som har en effektivitet på over 96 prosent. Med effektfaktor på 1,0 leverer en ny 91PS 10 prosent mer aktiv effekt enn tilsvarende modeller med lavere effektfaktor.

I tillegg bruker 91PS Eatons Energy Saver System (ESS) som gjør at UPSene når effektnivåer opp til 99 prosent og dobler de potensielle årlige besparelsene. Eatons Variable Module Management Systems (VMMS) skal bidra til å oppnå høy effektivitet selv når belastningen i installasjonen er lav.

Noen spesifikasjoner:

  • Avansert batteristyring (ABM), som muliggjør intelligent lading og forlenger levetiden på batteriene
  • Hot Swappable og Hot Scalable-effektmoduler, som kan byttes ut eller legges til, mens andre moduler fortsetter å beskytte lasten
  • Innebygget redundans som gjør at man unngår behov for parallell drift
  • Virtualiseringsklar: Eaton 91PS og 93PS-serien støtter Eatons Intelligent Power Management (IPM) -programvare, som brukes til å overvåke og administrere UPS som en integrert del av kraft- og IT-infrastrukturen

Kommentarer