Mouser inngår global avtale med Sudo Systems - Elektronikknett
SudoProc
SudoProc-modul som nå blir tilgjengelig fra Mouser Electronics. Foto: Sudo Systems

Mouser inngår global avtale med Sudo Systems

Mouser Electronics har inngått en distribusjonsavtale med Sudo Systems, en leverandør av høyyteleses innvevde systemer for IoT-komponenter.

I første rekke blir de autorisert distributør av SudoProc system-modul (SoM). Dette er en modul som skal redusere utviklingstid for IoT-applikasjoner, inkludert industrielle nettbrett, medisinsk utstyr, virtuelle virkelighet, multimedieenheter, infotainment og digitale skilt, robotteknologi og autonome kjøretøyer.

Sudo Systems SudoProc SoM, tilgjengelig fra Mouser Electronics, er en spesialdesignet, loddbar modul som er liten nok til å passe inn i design med begrenset plass. Modulen er basert på en Rockchip RK3288-prosessor – en 1,8 GHz, firekjerner Arm Cortex-A17 systembrikke (SoC) med en 600 MHz Mali-T764 GPU. Funksjonssettet til SudoProc SoM inneholder 4 GByte tokanals 1066 MHz LPDDR3 RAM, en innebygd sikkerhetsmotor og en Gigabit Ethernet-kontroller.

I tillegg stor RAM, har SudoProc SoM 32 GByte innebygd eMMC 4.5-lagring som kan utvides til opptil 512 GB på forespørsel. SudoProc-modulen støtter en rekke innebygde operativsystemer, inkludert Android 5.0 til 8.0, Yocto, Debian, Ubuntu og SudoOS - et Linux-basert operativsystem utviklet internt for «single-event»-applikasjoner.

Modulen leveres med en rekke grensesnitt, inkludert en USB 2.0-vert og OTG, fem UART, fem I2Cs, tre SPI, fire PWM og opptil 100 generelle inn- og utganger (GPIO), som er programmerbare som avbruddsinnganger. Modulen har eDP og HDMI 2.0-støtte med opptil 4K (60 fps) av 10-bits H.265 video-dekoding samt SPDIF og I2S/PCM for lydsupport.

Kommentarer