Mer 5G-samarbeid

Nå melder testinstrumentprodusenten Keysight at de vil samarbeide med det kinesiske elektronikkselskapet Xiaomi Corp. om utvikling av 5G NR enheter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Keysight Technologies Inc. kunngjør at de er blitt valgt som eneleverandør av løsninger for emulering av 5G-nettverk av Xiaomi Corp., et kinesisk elektronikkselskap. 

5G enheter som opererer på millimeterbølgefrekvenser baserer seg på fasestyrte antennematriser og bølgeformingsteknologier for å kunne møte krav til høyere datakapasiteter. 

For nettopp dette formålet kan Keysight by på sitt 5G RF DVT verktøysett, som støtter spesifikasjonene i 3GPP 5G New Radio (NR) Versjon 15, inkludert bølgeforming og bølgeadministrasjon over sub-6 GHz og mmbølge-frekvenser. 

– Dette omfattende funksjonssettet vil gjøre Xiaomi i stand til å validere ytelsen til 5G mobilenheter, med brukervennlige verktøy for utvikling av testtilfeller, eksekvering og analyse i kontrollerte laboratoriebaserte omgivelser.

– Xiaomi satser på å levere FoU, innovasjon og teknologi i fremste rekke, sier seniordirektør Zhang Lei Xiaomi Corp. i en kommentar. – Bruk av Keysights 5G nettverksemuleringsløsninger vil gjøre oss i stand til å akselerere utviklingen av våre 5G mobilenheter og etablere en lederposisjon i industrien, hevder han. 

Powered by Labrador CMS