Mer 5G-samarbeid - Elektronikknett
5G-RF-DVT-Toolset

Mer 5G-samarbeid

Nå melder testinstrumentprodusenten Keysight at de vil samarbeide med det kinesiske elektronikkselskapet Xiaomi Corp. om utvikling av 5G NR enheter.

Keysight Technologies Inc. kunngjør at de er blitt valgt som eneleverandør av løsninger for emulering av 5G-nettverk av Xiaomi Corp., et kinesisk elektronikkselskap. 

5G enheter som opererer på millimeterbølgefrekvenser baserer seg på fasestyrte antennematriser og bølgeformingsteknologier for å kunne møte krav til høyere datakapasiteter. 

For nettopp dette formålet kan Keysight by på sitt 5G RF DVT verktøysett, som støtter spesifikasjonene i 3GPP 5G New Radio (NR) Versjon 15, inkludert bølgeforming og bølgeadministrasjon over sub-6 GHz og mmbølge-frekvenser. 

– Dette omfattende funksjonssettet vil gjøre Xiaomi i stand til å validere ytelsen til 5G mobilenheter, med brukervennlige verktøy for utvikling av testtilfeller, eksekvering og analyse i kontrollerte laboratoriebaserte omgivelser.

– Xiaomi satser på å levere FoU, innovasjon og teknologi i fremste rekke, sier seniordirektør Zhang Lei Xiaomi Corp. i en kommentar. – Bruk av Keysights 5G nettverksemuleringsløsninger vil gjøre oss i stand til å akselerere utviklingen av våre 5G mobilenheter og etablere en lederposisjon i industrien, hevder han.