Gjort avtale om å lansere batteriløse, biometriske betalingskort - Elektronikknett
zwipe-allcard

Gjort avtale om å lansere batteriløse, biometriske betalingskort

Det er flere i Norge som lager biometriske løsninger for betalingskort. Nå har Zwipe sammen med betalingskortprodusenten Allcard Inc. i Filippinene, inngått et samarbeidet om å lansere batteriløse, biometriske betalingskort med to grensesnitt (dual interface) for kunder i regionen.

Allcard er den eneste ende-til-ende kortløsningsleverandøren i Filippinene, og er også en Mastercard og Visa-akkreditert kortprodusent, heter det i en pressemelding fra Zwipe.

– Vi er glade for å kunngjøre dette samarbeidet med Zwipe, da vi tror at fremtidens betalingskort i Filippinene vil være biometriske. Vi har den 10. raskest voksende økonomien i verden med en ung og voksende befolkning på over hundre millioner mennesker, og vi er forpliktet til å investere i innovasjon, sier Allcard CEO, Allieta Cue i en kommentar.

– Med samarbeidet skal vi, i første kvartal 2019, sikre første test på Filippinene med ledende banker. Med en slik storskalatest, er vi optimistiske når det gjelder muligheten for at kommersielle ordrer kommer i andre halvår 2019, sier Andre Løvestam, konsernsjef i Zwipe.

Og hvis noen lurer på hvor strømmen til kortet kommer fra, så skal den hentes fra NFC-feltet som aktiveres hver gang kortet brukes trådløst.

Kommentarer