EKN høstseminar: Kortere men effektivt - Elektronikknett
DNU2015
Arkivfoto

EKN høstseminar: Kortere men effektivt

Elektronikkindustriens Kompetansenettverk, EKN (tidligere DNU), arrangerer høstseminar i Drammen 28. november. I år er det bare én dag.

Såvidt vi vet er det første gang foreningen velger å kjøre seminaret over én dag. Men fra programmet så ser det ut til at de har fått med seg litt for noen og en hver.

Fra programmet leser vi at Trond Åge Johansen fra Kongsberg Maritime skal fortelle om inntrykk fra electronica som arrangeres neste uke. Deretter kommer Ulrich Tejg Jespersen fra Nordcad inn og starter en debatt under tittelen «Skal vi slå kineserne så må vi stå sammen nå!».

En oversikt over komponentmarkedet blir gitt av en som bør vite litt: Israel Salvador, COO i Kitron ASA. Det blir snakk om både hva som er tilgjengelig (eller ikke), og markedstrender.

Macaos ved Bruce Mckibben tar for seg separering av kort i panel og GerberJOB, etterfulgt av Altium som skal fortelle om nyheter.

Etter lunsj er det Svein Kolbu og Harry Aardal fra Hapro som ser på «Utfordringer i forbindelse med reflow av loddepasta», mens siste presentasjon blir av gjengangeren Poul Juul fra Hytek: «Design og produksjon med aluminium i laminat» og «Utfordringer i forbindelse med termisk design.»

Sted for dagsseminaret er Scandic Ambassadeur Drammen.

Representerer du en gründer/startup-bedrift eller er student, tilbyr foreningen en rabattert deltakeravgift. Synes du at du kvalifiserer til dette skal du kontakte Ole Martin Odland, Nordcad.

Mer informasjon: www.eknet.no

Kommentarer