Utviklingssett for IIoT kameraløsninger - Elektronikknett
conga-MipiKit

Utviklingssett for IIoT kameraløsninger

Congatec har introdusert sitt første kamera-utviklingssett, MIPI-CSI 2 Smart Camera Kit, for IIoT-synssystemer.

Settet er applikasjonsklart for evaluering og utvikling av MIPI-CSI 2-basert smartkamera-analyse i krevende omgivelser, som i industri, utendørs eller i kjøretøy.

Selskapet ser for seg at typiske smartkamera-anvendelser i industriell IoT-sfæren (IIoT), som industriell og medisinsk bildebehandling og visjonssystemer, overvåkingssystemer i forbindelse med smarte byer, intelligente kjøretøy, utvidet virkelighet i forbindelse med vedlikehold, gest-basert kontroll eller biometrisk identifisering.

MIPI-CSI er for øvrig det mest brukte kameragrensesnittet i smarttelefoner.

I følge congatec skal settet inneholde alle byggeblokker for en smart kameraløsning. Det er hundre prosent kompatibelt med MIPI-CSI-standarden og optimalisert for å kjøre MIPI-CSI 2-kamera fra Leopard Imaging basert på ON Semiconductors AR0237 HD-sensor, sammen med conga-PA5 Pico-ITX ettkortsdatamaskin med Intel Atom E3900-familien av prosessorer. Kortet kan også kjøre på Intels Pentium N4200 og Celeron N3350.

Det leveres med alt som behøves av konfigurasjoner og patcher, og er driftsklart til å kjøre kode basert på Linux Yocto.

Kommentarer