Nye kontakter for kringkasting - Elektronikknett
Patch panel.jpg_ico500

Nye kontakter for kringkasting

LEMO med to nye produkter som skal øke fleksibilitet og ytelse for kringkastingsapplikasjoner, inkludert mobile anvendelser.

Det første av de to produktene LEMO lanserte på messen Broadcast Video Expo 2018, som ble arrangert fra 28. februar til 2. mars, er et nytt utvalg av 3K.93C.Y SMPTE 304M-kontakter. Dette er neste generasjons versjon av LEMOs industristandard HD-kamerakontakter som skal gi brukerne ekstra fordeler i form av lavere totale eierkostnader. Med redusert vekt og forbedret interndesign reduseres også både transport- og kabelavslutningskostnader. I tillegg er dette nye produktet konstruert for å være mer tolerant overfor operatørvarianter, og ytelsen kan derfor lettere optimaliseres under avslutningsprosessen, opplyser LEMO.

Det andre nye produktet som LEMO lanserte på showet er Compact Splice Tray (CST). Spesielt rettet mot hurtigkringkastings-markedet hvor tid er avgjørende, skal dette produktet gi brukere muligheten til raskt og enkelt å installere en plassbesparende og robust HD-video (bulkhead) grensesnittløsning uten å gå på kompromiss med ytelsen.

Med hvert system som tar imot opptil åtte SMPTE 311M hybridfiber (HD) kamerakabler/LEMO 3K.93C SMPTE 304M skillekontakter, er den egnet for mobil produksjon og studioapplikasjoner.

Ved hjelp av en bærbar automatisk fusjonsspleiser kan feltet avsluttes, noe som gjør den egnet til prosjekter der bruksbegrensninger ikke tillater bruk av forhåndsdefinerte kamerakabler.

Det modulære designet gjør at dette allsidige systemet enkelt kan konfigureres til spesifikke applikasjonskrav, og derfor raskt og enkelt kan endres til en annen skreddersydd løsning, understreker produsenten.