Erstatter Honeywells høytemperaturprodukter - Elektronikknett
Cissoid_Equivalents.jpg_ico500

Erstatter Honeywells høytemperaturprodukter

CISSOID tilbyr nå kundestøtte for erstatning av Honeywells utgåtte høytemperatur mikroelektronikkprodukter.

Det belgiske selskapet CISSOID, som regner seg som ledende innen halvlederløsninger for høytemperatur med forlenget levetid, kunngjør at de er vel forberedt på å støtte kunder som er berørt av Honeywells Last-Time-Buy-varsel (LTB) for sine høytemperatur mikroelektronikkprodukter, og gir ut en kryssreferanse-tabell for CISSOID-ekvivalente deler, alle klassifisert fra -55 °C til 225 °C – også tilgjengelig som "bare die".

Reservedeler kan også støttes med utvikling av høytemperatur ASIC, eller dedikerte kretskort basert på CISSOID store IP-er og produktportefølje, inkludert spenningsreferanser, regulatorer, forsterkere, komparatorer, timere, PWM-kontrollere, DC-DC-omformere, gatedrivere, dioder, MOSFET og SiC-kraftmoduler.

– Vi er glade for å kunne støtte Honeywells kunder med å migrere sine høytemperaturprodukter med tanke på å utnytte CISSOID-løsningene, og eliminere kompleksiteten ved å administrere en LTB, sier Dave Hutton, CEO for CISSOID.

– Kunder vil også ha nytte av våre høypålitelighets-komponenter og vår lange kompetanse innen design av høytemperaturmoduler og -systemer bygd av CISSOID de siste tiårene, tilføyer han.

Mer informasjon her