Erstatter Honeywells høytemperaturprodukter

CISSOID tilbyr nå kundestøtte for erstatning av Honeywells utgåtte høytemperatur mikroelektronikkprodukter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det belgiske selskapet CISSOID, som regner seg som ledende innen halvlederløsninger for høytemperatur med forlenget levetid, kunngjør at de er vel forberedt på å støtte kunder som er berørt av Honeywells Last-Time-Buy-varsel (LTB) for sine høytemperatur mikroelektronikkprodukter, og gir ut en kryssreferanse-tabell for CISSOID-ekvivalente deler, alle klassifisert fra -55 °C til 225 °C – også tilgjengelig som "bare die".

Reservedeler kan også støttes med utvikling av høytemperatur ASIC, eller dedikerte kretskort basert på CISSOID store IP-er og produktportefølje, inkludert spenningsreferanser, regulatorer, forsterkere, komparatorer, timere, PWM-kontrollere, DC-DC-omformere, gatedrivere, dioder, MOSFET og SiC-kraftmoduler.

– Vi er glade for å kunne støtte Honeywells kunder med å migrere sine høytemperaturprodukter med tanke på å utnytte CISSOID-løsningene, og eliminere kompleksiteten ved å administrere en LTB, sier Dave Hutton, CEO for CISSOID.

– Kunder vil også ha nytte av våre høypålitelighets-komponenter og vår lange kompetanse innen design av høytemperaturmoduler og -systemer bygd av CISSOID de siste tiårene, tilføyer han.

Mer informasjon her

Powered by Labrador CMS