Endrer navn - Elektronikknett
Philips-Signify

Endrer navn

Philips Lighting skal endre firmanavnet til Signify, samtidig som produktene fortsatt kommer til å beholde Philips-navnet.

Philips Lighting har i dag offentligjort planer om å endre navn fra Philips Lighting til Signify.

Firmaet kommer til å fortsette å bruke Philips som merkevare i henhold til den eksisterende lisensavtalen med Royal Philips.

– Vi er glade for å kunne annonsere det nye firmanavnet som er enda et skritt i utvikling vår, sier Eric Rondolat, CEO for Philips Lighting. – Det nye firmanavnet er et tydelig uttrykk for vår strategiske visjon og en fantastisk mulighet for å introdusere et nytt unikt virksomhetsuttrykk, og som i tillegg kommer til å skape et større samhold for våre 32000 ansatte. Samtidig er vi stolte for at vi kan fortsette å bruke Philips-merkevaren på produktene våre.

Den nye navnet er en følge av firmaets avtaler i en «Company Name License Agreement» med Royal Philips som krever at firmaet skifter navn i løpet av 18 måneder etter at Royal Philips ikke lengre har en styrende interesse i firmaet.

I sammenheng med firmaets navneskiftet, blir et forslag til endring av vedtekter for Philips Lighting N.V. sendt til generalforsamlingen som avholdes 15. mai.

Kommentarer