Schive blir enerepresentant for BMZ Group i Norge - Elektronikknett
Schive_BMZ
Tyske BMZ-group har valgt Hans A. Schive AS som partner i Norge for sine energilagringssystemer.

Schive blir enerepresentant for BMZ Group i Norge

BMZ GmbH har inngått et samarbeid med Hans H. Schive AS innen energilagringssystemer, og blir dermed eneste representant for BMZ-gruppens energilagringssystem (ESS) i Norge.

Partnerskapet starter i mai 2018. – BMZ-konsernet vil utvide sin markedsandel i energilagringsmarkedet i Norge. Med Hans H. Schive har vi funnet en erfaren og pålitelig batterispesialist som partner, sier Sven Bauer, administrerende direktør og grunnlegger av BMZ-konsernet i en pressemelding.

– Vi er glade for det strategiske partnerskapet med BMZ-konsernet, som er et av de mest avanserte selskapene innen litiumionsteknologier for energilagring, sier Sven Andre Aarseth, administrerende direktør for Hans H. Schive AS i Asker.

BMZ-gruppen selger også sin ESS gjennom ulike partnere i Europa og arbeider med inverterprodusenter som SMA, Victron Energy og STUDER.

Med ESS 7.0, ESS 9.0 og ESS X er typiske energilagringssystemer for solenergi eller annen «grønn» energi. Produktene består av miljøvennlig litiumionbatteri-teknologi med en levetid på opptil 20 år, og er ideell for private husholdninger og kommersielle anlegg, heter det i meldingen.

Kommentarer