Pålitelig forsyning av AC-last - Elektronikknett
Phoenix 5032 web

Pålitelig forsyning av AC-last

Phoenix Contact med ny avbruddsfri strømforsyning i produktserien Quint, som skal tilby ekstra pålitelighet.

Den nye avbruddsfrie strømforsyningen i produktserien Quint for skinnemontering fra Phoenix Contact skal forsyne en AC-last pålitelig, hevder selskapet.

5032 Quint-serien med UPS.

Med on-line topologien VFI-SS-111 sørger enheten for friksjonsfri overgang og leverer en ren sinuskurve i nett- og batteridrift.

Med en effekt på 1 kVA kan den avbruddsfrie strømforsyningen AC-UPS kombineres med forskjellige UPS-BAT energiakkumulatorer. IQ-Technology gir optimal bruk av bufringstidene og forebyggende overvåking av energiakkumulatoren: Den avbruddsfrie strømforsyningen informerer til enhver tid om ladestatus, resterende brukstid og levetid for batterimodulen og øker slik anleggets tilgjengelighet.

På grunn av det integrerte USB-grensesnittet kan for eksempel industri-PC-er tilkobles enheten og lastes ned helt enkelt. De kan startes opp med kaldstartfunksjon BAT-START fra energiakkumulatoren, også uten inngangsnett. Utover dette kan den avbruddsfrie strømforsyningen kobles parallelt for redundans og økt ytelse. Forskjellig utgangsspenning samt automatisk gjenkjenning av spenning kan stilles inn, noe som åpner for bruk over hele verden. Det store temperaturområdet fra -25 °C til +60 °C skal også sørge for god fleksibilitet ved bruk, opplyser Phoenix Contact.