Optokopler godkjent for bil

Vishay lanserer i disse dager sin første fototransistorbaserte optokopler som er godkjent for bilmarkeder og industrielle anvendelser med høy pålitelighet. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Vishay Intertechnology Inc. har nå kommet med sin første fototransistorbaserte optokopler som er godkjent for bilmarkedet, i henhold til standarden AEC-Q101.

Den nye VOMA617A kombinerer høy strømoverføringsevne (CTR) med en lav foroverrettet strøm på 5 mA, i en kompakt SOP-4 mini-flat pakke. Ifølge produsenten kan denne spare så mye som 30% kortplass, sammenlignet med en vanlig DIP-4 pakke.

Optokopleren er designet for bruk innen galvanisk- og støyisolasjon, signaloverføring, batteristyring og systemkontroll i bilapplikasjoner, inkludert hybrid- og elektriske kjøretøy, så vel som andre industrielle anvendelser med krav til høy pålitelighet. Komponenten tilbyr et CTR-område fra 50 % til 600 %.

VOMA617A består av en GaAlAs infrarød lysdiode som er optisk koplet til en silisium fototransistor. SOP-4 pakken gir en isolasjonsspenning på 3750 V og krype- og klaringsavstand på ≥ 5 mm.

Standard ledetider er oppgitt til seks til åtte uker.

Powered by Labrador CMS