Oppdatert energianalyse - Elektronikknett
Otii-web

Oppdatert energianalyse

Nå oppgraderes energioptimaliseringsverktøyet for IoT-ting, Otii, med nye funksjoner som skal gi bedre innsikt i energiforbruk, samt økt produktivitet.  

Det svenske firmaet Qoitech AB lanserer i dag versjon 2.0.0 av programvaremiljøet Otii, med støtte for Otii Arc, som er et nytt maskinvarebasert analysesystem for energiforbruk. Sammen skal disse verktøyene gjøre det mulig å optimalisere batterilevetid og redusere energiforbruk i både faste, bærbare og tilkoblede enheter rettet mot IoT-markedet.  

Med Otii skal det være mulig å måle reelt energiforbruk i sanntid, med måling av strømmer ned på nA-nivå.

Otii_energy_optimization_solution_IoT_Software_Update Otii-plattformen består av maskinvare- og programvareressurser for å analysere og optimalisere energiforbruk i IoT-ting.

Med lanseringen av versjon 2.0.0, skal utviklere få tilgang til en rekke produktivitetsforbedringer, som bedre batterisimulering, full visualisering av GPIO- og SENSE-pinner, og alarmer for vanlige maskinvarefeil, sammen med betydelige forbedringer i brukergrensesnittet (UI). Mulighetene for dataeksport skal også være forbedret, med bl.a. høyere oppløsning for verdien av tidsstempler på innhentede data.  

– Vi utvikler Otii-plattformen kontinuerlig, for å overgå brukernes behov, uttaler Vanja Samuelsson, som etablerte Qoitech.  – Mange av forbedringene i denne versjonen ble foreslått av brukermiljøet, og vil komme både eksisterende og fremtidige kunder til gode, understreker han. 

Kommentarer