Nytt norsk samarbeid om smarte løsninger til hus og hytter - Elektronikknett
CTMLyng_Sikom
Med det nye samarbeidet mellom CTM Lyng og Sikom, vil CTM Lyngs komfyrvakter (mKomfy), vannstoppløsninger (Aqua Xpress) og lys- og varmestyringsfamilien mTouch sys sammen i Sikom Living appen.

Nytt norsk samarbeid om smarte løsninger til hus og hytter

I et samarbeid satser CTM Lyng og Sikom på smarte hus og leiligheter, velferdsboliger og profesjonelle bygg. De første smarte produktene kommer på markedet til høsten.

De to selskapene forener krefter for å levere de beste sikkerhets-, varme- og lysstyringsløsningene for installasjonsmarkedet mot bygg.

Ut i skyen
Mens CTM Lyng har sin styrke og posisjon innenfor komfyrvakt, sensor- og styringsprodukter, har Sikom en posisjon som Nordens ledende leverandør av smarttelefon-basert varmestyring til hytter.

– CTM Lyng leverer titusenvis av produkter for bruk i norske bygg hvert år, og vi ser fram til å løfte disse produktene ut i skyen og inn på smarttelefonen, sier Axel Jacobsen, påtroppende administrerende direktør i Sikom.

Han mener at selskapene sammen har de beste forutsetningene til å utvikle unike totalprodukter.

– Sikoms lange erfaring og mer enn 80.000 leverte systemer for fjernstyring via SMS og appene minhytte og SikomLiving, gjør oss trygg på at dette blir meget bra, sier Terje Lillemo administrerende direktør i CTM Lyng.

App-styring
Målet er å gi nordiske el-installatører tilgang enkle, driftssikre og moderne løsninger for smarte bygg.

– Flere og flere ønsker å kontrollere våre produkter fra èn app. Nå vil våre komfyrvakter (mKomfy), vannstoppløsninger (Aqua Xpress) og vår nye lys- og varmestyringsfamilie mTouch sys sammen i Sikom Living appen, sier Terje Lillemo.

De første felles løsningene er leveringsklare fra september 2018, men vil bli presentert og demonstrert allerede på Eliaden 2018 som arrangeres på Norges Varemesse, Lillestrøm, 29.-31. mai.

CTM Lyng blir å finne på stand D02-16, mens Sikom er på stand E02-01.

 

 

Kommentarer