Nye krystalloscillatorer tilgjengelig - Elektronikknett
Euroquartz QuikXO HC_JF

Nye krystalloscillatorer tilgjengelig

Link Nordic AS med tre nye oscillatorserier fra Euroquartz.

Euroquartz lanserer nå tre nye krystalloscillatorer egnet for høyfrekvensanvendelser, flatskjermer, videostrømming gjennom eksterne kabler (for eksempel LDI), høyhastighets seriekommunikasjon (seriell ATA og FireWire), SONET, xDSL, SDH, set-top bokser og Ethernet-kort, opplyser distributøren Link Nordic AS.

Den såkalte QuikXO HC_JF serien er klokkeoscillatorer med evne til å svitsje mellom 4 utganger. Komponentene er tilgjengelige med et utvalg utganger: CMOS, CML, HCSL, LVPECL eller LVDS. De har et frekvensområde mellom 15MHz og 2100MHz og leveres i en standard 7 x 5mm OFM-pakke med åtte loddepunkter (to for programmering av utgang).

Oscillatorene i EQJF-serien skal ha meget lav jitter (typisk 150fs), og er tilgjengelige i frekvensområdet fra 50MHz til 2100MHz, og med LVPECL, LVDS, CML eller HCSL utganger.

Endelig har vi EQVJF-serien med spenningsstyrte krystalloscillatorer (VCXO), også med svært lav jitter (150fs), og tilgjengelig over hele frekvensområdet fra 50MHz til 2100MHz. Komponentene er tilgjegnelige med LVPECL, LVDS, CML eller HCSL utganger.