Norautron og EIDEL utvider avtale - Elektronikknett
Norautron-Eidel
Inngår ny avtale: Fra venstre: Håvard Østby, salgs- og markedsdirektør, Norautron, Truls O. Andersen, administrerende direktør, EIDEL, Bibbi Stålstrøm, Key Account Manager, Norautron og Jan Erik Nordal, teknisk direktør, EIDEL

Norautron og EIDEL utvider avtale

Kontraktsprodusenten Norautron og Eidsvoll Electronics AS (EIDEL) har besluttet å utvide sitt partnerskap innen forsvar, luftfart og sikker kommunikasjon.

Femårsavtalen bygger på et samarbeid over de siste to tiårene.

– Norautron er konkurransedyktig og har den nødvendige kompetansen til å møte våre krav. Det langsiktige forholdet kombinert med et godt samarbeidsklima legger Norautron i posisjon som en lavrisikobærende partner, sier administrerende direktør Truls O. Andersen i EIDEL i en melding i dag.

EIDEL leverer systemutvikling med både standardprodukter og tilpassede design. Dette er systemer som inkluderer sensorer, kabler, kabinett, elektronikk, sendere, antenner og annet utstyr.

Norautron vil arbeide med tidlig faseutvikling, innkjøp, prototyping, elektronikk- og mekaniske produksjonstjenester

– Vi er stolte av å kunngjøre dette utvidede partnerskapet. EIDEL er en partner som designer og leverer teknologi til flere krevende markedssegmenter. Dette er et partnerskap som fører oss til ny kompetanse og markeder, sier Håvard Østby, direktør for salg og markedsføring hos Norautron.

Kommentarer