MIMO målefunksjon skal forbedre kvaliteten på WLAN-utstyr - Elektronikknett
Anritsu_MT8862a

MIMO målefunksjon skal forbedre kvaliteten på WLAN-utstyr

Ny programvareopsjon for «Wireless Connectivity Test Set MT8862A» fra Anritsu støtter evaluering av 2x2 MIMO WLAN-utstyr.

Anritsu har lansert en ny 2x2 MIMO måleprogramvareopsjon, MX886200A-010, for Wireless Connectivity Test Set MT8862A. Denne utvider målefunksjonene til å støtte evaluering av 2x2 MIMO WLAN-utstyr.

De fleste enheter som krever høye dataoverføringshastigheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett, PCer, etc., bruker nå MIMO-teknologi for å øke dataoverføringshastigheten. Siden MIMO bruker et multiantenne-miljø, er det spesielt vanskelig å sikre kommunikasjonskvalitet. Derfor forventer produsenter av WLAN-utstyr flere henvendelser fra sluttbrukere knyttet til kommunikasjonskvalitetsproblemer. Derfor har de behov for støtte for MIMO-målinger under faktiske driftsforhold, sier selskapet i en pressemelding.

Det trådløse tilkoblingstestsettet MT8862A er et måleinstrument for IEEE802.11ac/n/g/b/ WLAN-utstyr. Med den innebygde nettverksmodusen tilbyr MT8862A verdens første testløsning som dekker alle målinger av radiobølge-dekningsområde, utgangssignalkvalitet, modulasjonsnøyaktighet og 2x2 MIMO av IEEE802.11ac WLAN-utstyr under faktiske driftsforhold, hevder Anritsu.

Installasjon av programvareopsjonen gir støtte for mottakerfølsomhet og overføringsmåling av 2x2 MIMO WLAN-utstyr ved hjelp av to MT8862A-enheter i kombinasjon, slik at sluttbrukerne i WLAN-utstyret sikrer kommunikasjonskvalitet og kan løse årsaken til kommunikasjonsfeil.

Kommentarer