Torben Friløw, kanalsjef i Omron og Claus Pedersen, skandinavisk salgssjef i RS Components, inviterer til en konkurranse der prisen er to billetter til fotball-VM 2018.

Kreativ markedsføring: Vinn tur til fotball-VM

RS Components og Omron byr på tur til fotball-VM i Russland, alt inkludert. Men først må du gjennom noen kvalifikasjonsrunder. Og det er to billetter som venter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Distributøren RS Components og og leverandøren Omron har et godt samarbeid fra før, og nå har de gått sammen om et arrangement for å trekke mer oppmerksomhet rundt blant annet tavlebygging.

I løpet av de neste to månedene vil de kjøre en kampanje hvor kunder i Skandinavia kan få muligheten til å finne ut mer om Omrons tavlekomponenter gjennom tre ulike kvalifikasjonsrunder. Hvis man gjennomfører disse kvalifikasjonsrundene, får man muligheten til å få designet sin egen fotballtrøye med eget navn og nummer. Man får også muligheten til å delta på et fotballarrangement med RS og Omron, den 13. juni i Oslo. På dette arrangementet er det mulig å vinne hovedpremien: to billetter til fotball-VM i Russland, alt inkludert.

– Jeg vil ikke legge skjul på at jeg er utrolig stolt over å se hvor engasjerte RS er i å selge produktene våre, samt at vi har hatt et enestående samarbeid om denne store begivenheten, sier Channel Sales Manager Torben Friløw i Omron i en pressemelding.

Og her kan du starte på veien mot VM: Fotballarrangementet.

Powered by Labrador CMS