Kreativ markedsføring: Vinn tur til fotball-VM - Elektronikknett
RS_Omron
Torben Friløw, kanalsjef i Omron og Claus Pedersen, skandinavisk salgssjef i RS Components, inviterer til en konkurranse der prisen er to billetter til fotball-VM 2018.

Kreativ markedsføring: Vinn tur til fotball-VM

RS Components og Omron byr på tur til fotball-VM i Russland, alt inkludert. Men først må du gjennom noen kvalifikasjonsrunder. Og det er to billetter som venter.

Distributøren RS Components og og leverandøren Omron har et godt samarbeid fra før, og nå har de gått sammen om et arrangement for å trekke mer oppmerksomhet rundt blant annet tavlebygging.

I løpet av de neste to månedene vil de kjøre en kampanje hvor kunder i Skandinavia kan få muligheten til å finne ut mer om Omrons tavlekomponenter gjennom tre ulike kvalifikasjonsrunder. Hvis man gjennomfører disse kvalifikasjonsrundene, får man muligheten til å få designet sin egen fotballtrøye med eget navn og nummer. Man får også muligheten til å delta på et fotballarrangement med RS og Omron, den 13. juni i Oslo. På dette arrangementet er det mulig å vinne hovedpremien: to billetter til fotball-VM i Russland, alt inkludert.

– Jeg vil ikke legge skjul på at jeg er utrolig stolt over å se hvor engasjerte RS er i å selge produktene våre, samt at vi har hatt et enestående samarbeid om denne store begivenheten, sier Channel Sales Manager Torben Friløw i Omron i en pressemelding.

Og her kan du starte på veien mot VM: Fotballarrangementet.

Kommentarer