Etm4u utvider – til Sverige! - Elektronikknett
Etm4u utvider til Sverige
Brygger på noe: Børge Espolin Johnson (t.v.) og Ove Opseth er i full gang med å etablere en svensk avdeling av Etm4u. Etter hvert kommer også Henrik Janzén til på kontoret i Stockholm. – Kundene savner en teknisk distributør som kan tilby verdiøkende tjenester, fastslår Johnson.

Etm4u utvider – til Sverige!

Tydeligvis har konseptet til Etm4u slått så godt an at svenskene vil ha en lokal avdeling hos seg.

Etm4u så dagens lys i januar i fjor, med en klar målsetting om å markere seg innenfor bearbeiding og håndtering av elektronikk, kraftforsyninger, kapslinger og test & måling. Det har de tydeligvis klart.

Ønsker teknisk distributør

Det er i hovedsak tidligere Elfa Distrelec-folk som står bak, og de har møtt et behov for en teknisk distributør som er i stand til å veilede kundene og tilby verdiøkende tjenester, ifølge daglig leder Børge Espolin Johnson. – Vi erfarer at markedet også i Sverige savner en teknisk distributør innenfor dette feltet. Det har både kunder og leverandører bekreftet, sier Johnson.

Stockholm

– Det er nettopp de kundene som trenger litt oppfølging og hjelp som er midt i målgruppen vår, fremholder han. Etm4u har allerede registrert et svensk datterselskap med Johnson som styreformann, og har fått på plass Ove Opseth, og Henrik Janzen, begge med erfaring som adm. dir. og salgssjefer i Elfa/Distrelec-systemet, som skal betjene svenske kunder fra kontoret lokalisert i Stockholm. Offisiell oppstart blir trolig 1. september.

Spennende

De to får støtte fra de fem ansatte i Norge, som vil bidra teknisk overfor de svenske kundene. Et tilpasset ERP-system er også i ferd med å komme på plass, basert på en utvidelse av Etm4us eksisterende, spesialutviklede og skalerbare løsning.

– Dette blir spennende. Vi starter med to ansatte i Stockholm, så får vi se hvordan det utvikler seg, avslutter Johnson.

 

 

Kommentarer