Enklere markedstilgang for utviklere - Elektronikknett
RS DesignSpark Marketplace

Enklere markedstilgang for utviklere

RS Components lanserer ny markedsplass i DesignSpark, som skal gjøre det mulig for små bedrifter og utviklere å selge produktene sine og teste dem ut i markedet.

RS Components (RS) lanserte nylig en betaversjon av en spennende ny plattform – DesignSpark Marketplace – som lar oppfinnere, profesjonelle utviklere, oppstartsbedrifter og andre småbedrifter markedsføre og selge sine egne oppfinnelser og produktnyvinninger til andre utviklere og teknikere, inkludert de mer enn 650 000 medlemmene på RS DesignSpark-forumet for teknologi og utvikling.

Potensielle selgere kan tilby produkter innen sektorene elektronikk eller 3D-printing så sant de har utviklet det selv. Dette kan inkludere alt fra utvidelseskort for enkelkortdatamaskiner som Raspberry Pi eller Arduino-plattformer, til morsomme enkeltstående produkter, 3D-printede objekter eller kroppsbåren teknologi.

Alle kan registrere seg gratis på plattformen for å selge egne produkter eller kjøpe fra andre selgere. DesignSpark Marketplace lar også kjøpere få tilgang til helt nyutviklede enheter som ikke enda er tilgjengelig på det åpne markedet. Det er viktig å merke seg at det er kostnadsfritt å selge produkter via DesignSpark-plattformen, men betalingsplattformer slik som f.eks. PayPal eller Stripe kan ta provisjon av selgeren.

DesignSpark Marketplace er den siste i en rekke store lanseringer forbundet med DesignSpark. DesignSpark ble opprinnelig lansert i 2010 og tilbyr gratis nedlasting av verktøy for design av kretskort, mekanikk og elektronikk i tillegg til informasjonsdatabaser og forum for å dele design og kunnskap.

Muligheten til å selge produkter via DesignSpark Marketplace er ikke den eneste nye funksjonaliteten i DesignSpark. Nå er det også mulig for selgere å laste opp en artikkel om oppfinnelsen sin på DesignSpark.com, noe som gir mulighet for enda større spredning via DesignSpark' markedsførings- og sosiale-medier-kanaler.

– En av de største utfordringene i dag for utviklere, teknikere og andre gründere er å få de nye produktene sine ut til potensielle kunder og få muligheten til å teste markedet før de tar steget videre til masseproduksjon, sier Anders Friis, Country Manager RS Scandinavia. – DesignSpark Marketplace er en innovativ løsning som gir utviklere muligheten til å legge produktene sine ut for salg og markedsføre dem til et bredt publikum. DesignSpark Marketplace fullfører også konsept-til-produksjon-prosessen, noe som betyr at DesignSpark nå hjelper teknikere hele veien fra design via markedsføring til salg av produktene sine i én enkelt plattform, påpeker han.

Link til markedsplassen her

Kommentarer