Enklere å velge strømforsyninger fra XP - Elektronikknett
XPE235-Guide-web

Enklere å velge strømforsyninger fra XP

XP Power kommer i dag med sin nye ”Power Supply Guide”, som inneholder en veileder for å forenkle valg av riktig strømforsyning.

Den 88 siders guiden presenterer XP Powers’ omfattende utvalg av AC-DC power, DC-DC omformere, høyspennings kraftforsyninger og RF-kraftforsyninger, med nøkkelspesifikasjoner for hvert produktområde i en lettfattelig fremstilling.

Oppgaven med å velge produkt er forenklet med en produktguide som inneholder miniatyrbilder av hver serie, organisert i type og utgangseffekt, opplyser XP Power i en pressemelding i dag. XP Powers muligheter for kundespesifiserte løsninger er også beskrevet i guiden.

XPE235-Guide Ny katalog fra XP Power.

Det komplette utvalget av XP Powers portefølje er representert med AC-DC enheter som dekker fra 3 til 5000W og DC-DC omformere fra 0,25 til 750W. Nylige produktnyheter som er omtalt i guiden inkluderer et omfattende utvalg av høyspennings DC-DC omformere med utgangsspenninger fra 100V til 10kV med proporsjonale og regulerte topologier for bruk som frittstående moduler eller for integrering i applikasjoner.

Også fremhevet er selskapets RF-utvalg, med RF generatorer og matchende nettverk fra 20kHz til 100MHz med et bredt spekter av effekt utganger fra 50W til 10kW, inkludert frekvensfleksible og pulserende applikasjoner.

Her finner man også er det utvidete spekteret av robuste DC-DC omformere med godkjenning for jernbane. Nye AC-DC strømforsyninger inklusiv verdens minste 40W open frame, med et fotavtrykk på bare 3,0" x 1,5", og en serie av ultraslanke DIN-skinne strømforsyninger med bredde på bare 1,26" for 75W og 120 W versjoner og 1,77 " for 480W modellene. Guiden inneholder også 3-fase strømforsyninger med opp til 5kW og opptil 30kW ved parallell drift.

For enkelte industrier er det å overholde spesifikke standarder et krav; i guiden brukes et medisinsk symbol for å identifisere de mange produktene som har en medisinsk sikkerhets standard. Dette angir at de er egnet for bruk i helsesektoren. I AC-DC delen fremheves også et ITE-symbol som angir teknologi utstyr. 

I tillegg har produkter for forsvar- og jernbaneapplikasjoner hver sin egen dedikert seksjon.

Strømforsyningsguiden er tilgjengelig nå og kan lastes ned på https://www2.xppower.com/guide. En papirkopi kan bestilles online eller ved å kontakte et lokalt XP Power kontor.
XP Power tilbyr også en valg-App for iPhone og Android-baserte enheter. Disse er tilgjengelige fra  www.xppower.com/Tools/App-Download