Vertsstyrt Bluetooth RF-grensesnittmodul - Elektronikknett
PAN1326C

Vertsstyrt Bluetooth RF-grensesnittmodul

Den nye grensesnittmodulen fra Panasonic skal gjøre Texas Instruments nyeste CC2564 Bluetooth-krets til et brukervennlig modulformat.

Panasonic Industry Europe lanserer en ny Bluetooth RF-modul (Host-Controlled Interface), som tilbyr økte BLE-dataoverføringshastigheter med faktor 2,5 sammenlignet med tidligere Bluetooth lavenergiløsninger. PAN1326C-modulen er kompatibel med Bluetooth 4.2 og har et fotavtrykk på 85,5mm² (9.0mm x 9.5mm x 1.8mm).

Ved siden av UART-grensesnittet kommer PAN1326C med et audio/tale kodek-grensesnitt som er en fullt dedikert programmerbar serieport som gjør at logikken kan koble seg til flere typer grensesnitt, som PCM- eller I2S-kodeker. Driftstemperaturområdet er -40°C opp til +85°C og tilførselsspenningsområdet er 1,8V opp til 4,8V.

– Vår nye PAN1326C Host-Controlled Interface (HCI) Bluetooth RF-modul bringer Texas Instruments tredje generasjons Bluetooth-krets, CC2564C, til et brukervennlig modulformat. Det er til og med 100 prosent pinne-kompatibel med tidligere generasjoner av Texas Instruments Bluetooth HCI-moduler, sier Pascal Meier, produktsjef hos Panasonic i en melding.

Kommentarer