Sikker leveransetjeneste for IoT-enheter - Elektronikknett
Arrow tilbyr sikker levering av NXP IoT-enheter

Sikker leveransetjeneste for IoT-enheter

Arrow introduserer nå en ny tjeneste som skal sikre leveringen av NXP-baserte kantnoder og gateways med sikker autentisering.

Arrow Electronics varsler nå en sikker leveransetjeneste som skal muliggjøre rask distribusjon av IoT-kantnoder og gateways med NXP A71CH Secure Element sikker autentisering (trust anchor).

Evnen til å autentisere IoT-enheter og raskt etablere pålitelige tilkoblinger til skyen blir stadig viktigere, særlig med GDPR-lovgivningen og ansvaret organisasjoner har for å beskytte data og sikkerhet. Arrow har utvidet programmeringsfasilitetene ved sitt distribusjonssted i Venlo, Nederland, for å tilby den nye tjenesten som til å begynne med vil være tilgjengelig for kunder i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika) og med utsikt til en fullstendig global utrulling.

NXP A71CH beskrives som en brukervennlig sikkerhetsløsning, utviklet for å sikre IoT peer-to-peer eller skytilkoblinger i smarte hjem/by- og industrielle applikasjoner, inkludert sensornettverk og IP-kameraer. Løsningen er basert på et konfidensnivå på silisiumnivå med sikkerhetsfunksjoner, inkludert kryptert nøkkellagring, nøkkelgenerering og viderekobling for å beskytte privat informasjon og identitet for gjensidig autentisering. A71CH kan leveres av Arrow med nødvendig legitimasjon som er nødvendige for autonome skyoppkoblinger og peer-to-peer-autentisering.

Arrow har installert et Data I/O Sentrix sikkerhetsbestillings- og dataprogrammeringssystem på Venlo-anlegget for å levere sin nye tjeneste. Data I/O har samarbeidet tett med NXP for å støtte A71CH Secure Element og for å kunne tilby sikker levering og tilpassing.

– A71CH støtter vår "Plug & Trust"-tilnærming ved å gjøre det mulig for kundene å enkelt integrere en grunnleggende tillit i deres IoT-enheter som brukes til gjensidig autentisering og skyoppkobling, sier Philippe Dubois, senior direktør og daglig leder, IoT Security, ved NXP Semiconductors . – Arrows sikre leveransetjeneste, som brukes til å sette inn de nødvendige nøklene og legitimasjonene i NXP-maskinvare, kompletterer perfekt vårt tilbud ved å tilby tjenesten for alle kundevolumer.

– Vi er veldig glade for å støtte Arrow Electronics og NXP på den prisbelønte SentriX-plattformen for å muliggjøre pålitelig og sikker leveranse av NXP A71CH gjennom Arrow Venlo, sier Anthony Ambrose, administrerende direktør i Data I/O Corporation. – NXP og Arrow bringer sterk innovasjon, teknisk støtte og skaper en unik etterspørsel i markedet. Dette samarbeidet akselererer vårt felles syn om å gjøre maskinvarebasert sikkerhet enkelt å distribuere til kunder av alle størrelser.

Mer informasjon om Arrow Electronics’ sikre leveransetjeneste for NXP A71CH Secure Element er tilgjengelig her:
http://company.arrow.com/productionservices/services/device-programming/
https://www.arrow.com/en/products/om3710a71chard/nxp-semiconductors

Kommentarer