Robotutvikling for universiteter - Elektronikknett
Robotutviklilng-2840450-40-web

Robotutvikling for universiteter

Farnell element14 har gjennom en spesialavtale med Texas Instruments gjort tilgjengelig et robotutviklingssett, rettet mot universitetsutdanninger. 

Distributørkanalen Farnell element14 leverer nå det såkalte TI Robotics System Learning Kit (TI-RSLK), et rimelig robotutviklingssett samt materiell for klasseromsundervisning. Løsningen skal gi studenter en dypere forståelse av hvordan design av elektronikksystemer fungerer. 

Robotutviklilng-2840450-40 Rimelig robotutviklingssett for utdanning.

Det er viktig at dagens studenter uteksamineres med en forståelse av utviklingskonsepter på tvers av mange fag og produkter. Robotikk er glimrende i så måte, ettersom det omfatter så mange områder.

TI-RSLK skal være designet spesifikt for å brukes innen undervisningssituasjoner for å lære studentene den bakgrunnskunnskapen som trengs for å forståe de tekniske konseptene bak design, testing og bygging av et fungerende robotsystem, gjennom et 20-moduls curriculum utviklet sammen med Professor Jon Valvano fra University of Texas i Austin.

TI-RSLK Maze Edition har mer enn 60 elektroniske og mekaniske komponenter, inkludert SimpleLink MSP432P401R mikrokontroller (MCU) LaunchPad utviklingssett.

Robotsettet kommer i tre ulike versjoner; TI-RSLK Basic kit,  TI-RSLK Advanced kit  og TI-RSLK Upgrade kit .

Kommentarer