Rask forbindelse - Elektronikknett
Phoenix_5036

Rask forbindelse

Ethernet-patchepaneler åpner for enkel og rask forbindelse mellom felt- og automatikkskapkabling. De åtte nye monteringsskinneenhetene fra Phoenix Contact har forskjellige tilkoblingsmuligheter.

I det tildekkede tilkoblingsrommet forenkler tilkoblingsteknikkene IDC, push-in eller skrutilkobling arbeidet med å installere feltkabelen, heter det i en pressemelding.

Kabelskjermen tilkobles uten bruk av verktøy, samtidig med strekkavlastning. Overspenningsbeskyttelsen (tilvalg) beskytter det tilkoblede sluttutstyret og øker dermed anleggets tilgjengelighet. Med den ekstra skjermstrømovervåkingen foreligger det også en diagnostikkmulighet. Eksisterende skjermstrøm, forårsaket av ulike potensialer eller EMC, vises via en LED. Eventuelle problemer i installeringen vises slik umiddelbart, uten omstendelig målearbeid.

Sortimentet suppleres av tolv Power over Ethernet (PoE)-matere, der separate Ethernet-enheter som kameraer kan forsynes med data og spenning via en felles kabel. Patchepanelenes installasjonsteknikk og beskyttelsesfunksjoner benyttes for første gang i disse tolv enhetene.

I tillegg til disse nye teknologiene er enhetene tilgjengelig med opptil 60 watt effekt og galvanisk adskilt strømforsyning.

Kommentarer