Ny USB-måleplattform fra Keysight - Elektronikknett
keysight-streamline-series-usb

Ny USB-måleplattform fra Keysight

Keysight har lansert tre nye USB-instrumenter i en plattform de har kalt Streamline.

Den nye Keysight Streamline-serien består av tre USB-instrumenter: Vektornettverksanalysator (VNA), oscilloskop og en vilkårlig bølgeformgenerator (AWG) som utnytter Keysight-teknologi, målealgoritmer og applikasjonsprogramvare.

Instrumentene styres fra en PC via en USB-tilkobling, noe som åpenbart sparer plass på testbenken og det blir dessuten enkelt å dele måleresultater med medlemmer i et utviklingsteam. Den lille rackstørrelsen gjør dem ideelle for manuell eller halvautomatisk testing i design-validering og lettere produksjonsapplikasjoner.

Keysight Streamline Series-plattformen er tilgjengelig i tre modeller:

• P937xA-modellene er kompakte to-port VNA med frekvensdekning opptil 26,5 GHz. Alle er designet for testing av passive enheter som antenner, filtre og dupleksere. Den kjører på en verts-PC, og brukergrensesnittet er det samme som for Keysights nyeste bord-VNA.

• P924xA oscilloskoper gir full målefunksjonalitet sammen med avansert trigging, raske bølgeformoppdateringer og funksjoner som sonetrigging. InfiniiVision-grensesnittet som kjører på brukerens PC gjør at brukere av bord-oscilloskop kjenner seg igjen.

• Med Keysight egenTrueform-bølgeformgenerering, gir P9336A trekanals AWG 16-bits oppløsning med maksimal analysebåndbredde på 540 MHz og maksimalt innebygd minne på 4 GB. Programmer spenner fra generell testing til kompleks I/Q signalgenerering for karakterisering av transceivere og modulatorer. For å forenkle signalopprettelsen er USB AWG kompatibel med Keysight Signal Studio-programvare.

Kommentarer