Kraftige oscilloskop til interessant pris - Elektronikknett
Phoenix
Rigols egenutviklede ASIC-teknologi står sentralt i de nye skopene, som hevdes å ha eksepsjonell pris/ytelse.

Kraftige oscilloskop til interessant pris

Den nye, anvendelige oscilloskopserien MSO7000 fra Rigol tilbyr 4 analoge og 16 digitale kanaler, med god pris/ytelse. 

Det er Rigols tyske datterselskap, Rigol Technologies EU GmbH, som nå melder om fire nye “high-end” oscilloscope med stor 10,1 tommers berøringsfargeskjerm. 

RIGOL_PR-1061_MSO7000_01 Nye skop fra Rigol.

MSO/DS7000 er et anvendelig og kraftig mikset-signal skop som tar i bruk de nyeste, egenutviklede ChipSet ASIC-kretsene til Rigol, samt integrerte prosesser.

Med båndbredder på 100 MHz til 500 MHz (båndbreddeoppgradering), samplingshastigheter på opp til 10 GS/s og med 4 analoge og 16 digitale kanaler, skal MSO/DS7000 serien egne seg godt for mange anvendelsesområder, inkludert forskning og utvikling (FoU), universiteter og skoler, produksjon og kvalitetskontroll, så vel som markedene for kommunikasjon, bil, industri og kraftelektronikk, for å nevne noen. 

For å kunne lagre og prosessere måledata, er dt tilgjengelig en minnedybde på opp til 500 million, og en med en bølgeforminnhentingshastighet på opp til 600.000 bølgeformer/sekund, kan brukeren hente, vise og evaluere raske signalsekvenser basert på den nye UltraVison II ChipSet-teknologien for raskest mulig analyse (dekoding).

Anvendelige trigger-, matte- og visningsfunksjoner (forbedret FFT, masketest, jitter-, og kraftanalyse) er tilgjengelig. Protokollanalysator for alle seriebusser, innebygd voltmeter, teller, totalisator, protokollanalysator og en tokanals arbitrær funksjonsgenerator  betyr integrasjon av 6 instrumenter i ett.  

Instrumentene kommer med 3 års garanti. – Som alltid, tilbyr Rigol disse produktene til en utrolig pris/ytelsesfaktor, hevder selskapet i en pressemelding, dog uten å gå inn på spesifikk prising.