Trådløse sensorer og AI i kroppen - Elektronikknett
Norway Health Tech helse-teknologi

Trådløse sensorer og AI i kroppen

Norway Health Tech informerer om sensor- og kommunikasjonsteknologi og bruk av dyp læring i fremtidens helsevesen.

Her er det om å gjøre å snu seg fort hvis du skal få med deg noen godbiter om fremtidens medisinske teknologi og mulighetene der. Frokostmøtet i regi av Norway Health Tech (tidligere Oslo Medtech) går av stabelen allerede torsdag 18. januar kl. 08:00.

Deltagerne får bl.a. en presentasjon av WIBEC, et EU-prosjekt som er etablert for å utvikle kommunikasjons- og sporingsteknologi for trådløse sensorer inne i kroppen. 

Selv om både trådløs og ledningsbundet kommunikasjon er kommet langt i mange sammenhenger, gjenstår fremdeles noen utfordringer når det gjelder kommunikasjon fra sensorer og apparater som er implantert i menneskekroppen.

Seniorforskere fra prosjektet vil presentere løpende og fremtidig forskning. Dersom prosjektet lykkes, vil det kunne åpne et stort marked for både midlertidige og permanente trådløse enheter, som pacemakere, kamerapiller og hjernestimulatorer. 

Ifølge arrangøren vil både maskinvare- og programvareutviklere, forskere og leger, samt teknologitunge investorer finne dette symposiet interessant.

Program og påmelding her (ekstern lenke).

Kommentarer