Socionext med representant i Norden - Elektronikknett
Socionext_SC2M15

Socionext med representant i Norden

Socionext har valgt Redtree Solutions som deres salgsrepresentant for Nord-Europa (Norden, Benelux, Nederland) og Frankrike. 

– Redtree Solutions er en perfekt partner for oss, med deres ekspertise innen halvlederindustrien. Vi ser frem til å jobbe tett sammen med dem for å utvide våre design-in aktiviteter og salg av systembrikker, sier Toshihiko Tanaka, leder for Socionext Europe. 

Steve Judge, CEO i Redtree Solutions, kaller Socionext et ”spennende, innovativt selskap”. – De har noen svært avanserte og spennende tekologier, og vi ser frem til å introdusere dem for vår kunder, sier han. 

Med oppstart nå i januar, vil Redtree Solutions dermed tilby full støtte for Socionexts produktspesialister for å sikre en sammenhengende og organisert utveksling av kunnskap for deres systembrikkeløsninger innen bildebehandling, nettverk og dataprosessering, heter det i dagens pressemelding. 

Socionext er et relativt nytt og nyskapende selskap, som utvikler og leverer systembrikke- (SoC) løsninger til kunder over hele verden. Selskapet fokuserer på bildebehandlings-, nettverks-, dataprosesserings- og andre dynamiske teknologier som benyttes i nye applikasjoner. Socionext ble etablert i 2015, og har sitt hovedkvarter i Yokohama, Japan. Mer om selskapet her

Redtree-kontoret i Sverige vil etter alt å dømme håndtere det norske markedet.