Sikker for fremtiden - Elektronikknett
top-class-speakers
Embedded World lover debattanter i toppklasse under årets arrangement. Bildet er fra tidligere debatter.

Sikker for fremtiden

Om den drøy måned er det klart for Embedded World i Nürnberg, og arrangøren melder at paneldiskusjonen «Safe for the Future» er tilbake og arrangeres for tredje gang.

Messen og konferansen arrangeres fra 27. februar til 1. mars 2018, og er kjent for å ha høy kvalitet på konferanse og seminardelen.

Når det gjelder denne debatten, treffer den godt siden sikkerhet er et voksende tema som alle som driver med datakommunikasjon og IoT må ta seriøst. Tema for diskusjonen blir hvordan man beskytter kritisk infrastruktur og skal dekke alle aspekter rundt sikkerhet i innvevde systemer, med spesiell fokus på innvevde systemer innen IoT.

I panelet deltar Dr Thomas Rosteck, Division President Chip Card & Security, Infineon og professor Michael Waidner, direktør for Fraunhofer Institute for Secure Information Technology (SIT) i Darmstadt og Birlinghoven. Debattleder er professor Axel Sikora, Forskningssjef i Institute for Reliable Embedded Systems and Communication Electronics ved University i Offenburg.

Mer informasjon: www.embedded-world.de

Kommentarer