Onion til Mouser - Elektronikknett
Onion-Omega2-Expansion-Dock-Large

Onion til Mouser

Elektronikkdistributøren Mouser har signert en distribuasjonsavtale med IoT-selskapet Onion. Deres Omega2+ prosessorkort er bare en fjerdedel så stor som lignende ettkorts datamaskiner. 

Mouser Electronics har inngått en global distribusjonsavtale med Onion Corporation, en leverandør av integrerte, trådløse mikroprosessormoduler og utviklingskort for Internet of Things (IoT). Gjennom denne avtalen vil Mouser distribuere Omega2+ komponenten, utviklingssett og tilbehør, egnet for applikasjoner som hjemmeautomatisering, kodeopplæring, WiFi mediaservere, robotikk og nettverk.

Onion produktutvalg baserer seg på the Omega2+, som skal være en brukervennlig, utvidbar IoT datamaskin, spekket med innebygd WiFi-kommunikasjon, en MicroSD port, og en kraftig 580 MHz MIPS prosessor. Men en pris som bare skal være en brøkdel av andre ettkorts datamaskiner, utgjør Omega2+ en komplett datamaskin med Linux operativsystem, 128 MBytes DDR2 minne og 32 MBytes flash. Enheten tilbyr dessuten 15 generelle innganger og utganger (GPIO), to PWM, og to UART grensesnitt.

Mouser vil også føre et utvalg av dokker og ekspansjonskort, som kan gi ytterligere funksjonalitet til Omega2+ kortet. Ekspansjonsdokken gjør det mulig å utvide Omega2+ designet med ekspansjonsmoduler som OLED, relé, og servo. I tillegg kan utviklere benytte Arduino Dock og kople Omega2+ til eksisterende, Arduino-baserte prosjekter. Arduino Dock R2 er en full Arduino Uno som tillater Omega2 å styre Arduino’ens ATmega mikrokontroller gjennom en serieforbindelse.

Omega2 Starter Kit og Omega2 Maker Kit inkluderer begge Omega2+ kort, ekspansjonsdokk, og et utvalg komponenter  for å hjelpe utviklere å komme i gang med å bygge kretser. Maker Kit har de samme komponentene som Starter Kit, pluss to servoer, en DC motor, H-bro brikke, buzzer, og ekspansjonskort.

Se mer om produktene her  www.mouser.com/onion.