Fra sensor til solnedgang - Elektronikknett
Arrow-ARP031_LRES

Fra sensor til solnedgang

Det nærmer seg Embedded World 2018, og utstillere begynner å avsløre hva de vil ta med seg på messen. Arrow Electronics er en av dem, med sin "sensor-to-sunset" IoT-portefølje.

Under temaet “From Sensor to Sunset” – hva de nå mener med det –  vil Arrow Electronics vise sin omfattende og integrerte IoT-portefølje under Embedded World i Nürnberg 27. februar – 1. mars, inkludert sensorer, trådløs kommunikasjon, gateways til skyplattformer, datainnsamling og visualisering, analyse og sikkerhet, med mer.

Distributørselskapet vil stille ut en omfattende bredde av kort, utviklingsverktøy og system-på-moduler (systems-on-modules - SoM) for maker-miljøer og profesjonelle utviklere. – Arrow bidrar til at idéer blir til funksjonelle prototyper, og hjelper makere til å få dem i produksjon så raskt og enkelt som mulig, skriver de i en pressemelding i dag.

Under Embedded World 2018 vil selskapet lansere flere nye kort som inkluderer et tillegg til SmartEverything-serien, kalt Tiger og som er basert på NXP KW41 multiprotokoll trådløse mikrokontroller (MCU); en ny versjon av ARIS-kortet, kalt ARIS Edge-S3 som støtter flere avanserte funksjoner og skjermegenskaper; og CYC1000, et lavkost-kort basert på en Intel PSG Cyclone 10 FPGA. Det vil også bli vist flere nye 96boards mezzanin-opsjoner for DragonBoard 410, som leverer funksjoner som en kameraløsning, Ethernet og POE-utvidelse samt økt sikkerhet.

En spesiell teknologi som blir presentert kommer fra Toposens, et oppstartfirma fra München som vant Arrows 2017 Innovators Award for deres 3D ultralyd sensorteknologi. Basert på prinsippet for ekkolokalisering, klarer Toposens' nærfelt deteksjonsteknologi å finne posisjonen til folk og objekter svært nøyaktig.