FPGA-happening nærmer seg

Nå er det bare et par uker til påmeldingsfristen for årets FPGA Forum går ut. I tillegg til utveksling av erfaringer og kunnskaper om FPGA generelt, blir det mye fokus på kunstig intelligens og dyp læring.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Tonen blir slått an allerede i innledningsforedraget til seniordirektør Frank Foerster fra Programmable Solutions Group i Intel Corporation. 

FPGA-forum er den årlige møteplassen for FPGA-miljøet i Norge. Her samles FPGA-designere, prosjektledere, tekniske ledere, forskere, siste års studenter og de største leverandørene på ett sted for 2 dagers praktisk fokus på FPGA.

Det blir foredrag fra norske bedrifter om utviklingsmetodikk og praktisk erfaring, universitetene presenterer nye og spennende prosjekter, og leverandørene stiller med aktuelle tekniske innlegg med et minimum av markedsføring. På utstillingen vil du kunne vurdere teknologi og verktøy fra de ledende leverandørene i bransjen.

FPGA-forum byr i tillegg på en ypperlig anledning til å møtes og utveksle erfaring innenfor FPGA-miljøet i Norge – både i pausene og under det sosiale arrangementet på kvelden.

Arrangementet finner sted på Royal Garden i Trondheim 14.-15. februar, med workshops den 13. februar.

I denne presentasjonen vil du få vite hvordan Intels teknologi for systemdesign støtter opp om utvikling av kunstig intelligens, smarte byer, industriell IoT og innvevde visjonssystemer, og muliggjør oppbygging av en smart, sammenkoblet verden.

Konferansen finner sted på Royal Garden i Trondheim 14. - 15. februar. 

I tillegg kommer to workshop-seanser på tirsdag 13. februar. 

Den første vil dreie seg om bruk av Xilinx’ verktøy SDSoC (Software Defined System-on-Chip), som skal gjøre det mulig å bygge blandede maskinvare-/programvare-systemer automatisk, basert på manuell partisjonering av C/C++ kode for prosessor- eller FPGA-implementering. Dette kurset er gratis, men du må ta med egen laptop med verktøy installert, og et MiniZed utviklingskort. Påmelding og mer informasjon ved henvendelse til Rune Orud, Avnet Silica på rune.orud@avnet.eu

Den andre workshopen vil dreie seg om utvikling av applikasjoner for f.eks. bildeklassifisering med hjelp av nettopp «dyp læring»; hvordan du kan trene et dypt nettverk og så bruke det. Dette skjer med bruk av MathWorks’ nye verktøy GPU Coder. Dette kurset er også gratis, påmelding til https://se.mathworks.com/company/events/seminars/deep-learning-with-matlab-2346901.html?s_eid=PEP_16741

Link til program: http://www.fpga-forum.no/wp-content/uploads/2017/12/FPGAforum2018_Prelim_Program.pdf

Link til registrering og info: 

http://www.fpga-forum.no/

http://www.fpga-forum.no/registration/

Powered by Labrador CMS