Ble referert i Forbes - Elektronikknett
Thinfilm-smartphone hand

Ble referert i Forbes

Det er ikke godt å si hva fremtiden vil bringe innen IoT. For sikkerhets skyld spurte magasinet Forbes toppsjefen i et norsk selskap om det.

Adm. direktør i Thin Film Electronics ASA (Thinfilm), Davor Sutija, fikk nylig gleden av å bli sitert i Forbes om hva fremtiden vil bringe for ”tingenes internett” – IoT.

Forbes listet listet opp 28 trender å se opp for innen detaljhandelen gjennom 2018. Sutija fikk plass med sine tanker rundt ”Internet of Everything” (som vi har skrevet om tidligere i Elektronikk):

– Vi kommer til å se mer bruk av teknologier som NFC i 2018, ettersom flere og flere leverandører ser fordelen ved å integrere interaktive merkelapper i emballasje og bringe tilkoplede produkter inn i ”the Internet of Everything” (IoE) – en naturlig utvidelse av IoT. Vi kommer også til å se at merkevareleverandører og butikker i større grad vil søke å nå ut via mobildingsene som både millennial- og Gen Z kunder allerede bruker, ettersom dette representerer den beste muligheten for å engasjere det publikummet, heter det i  Davor Sutijas uttalelse som ble sitert i magasinet.

Thinfilm regner seg som en ledende aktør innen NFC med sine trykte sensorer og RFID-/minnemerker, og sitatet posisjonerer selskapet som en kvalifisert profesjonell aktør innen Internet of Things. Dette er veldig spennende for Thinfilm, sier en kilde i selskapet til Elektronikk. 

Hele artikkelen i Forbes kan du lese her (ekstern lenke).

Kommentarer