Altium Designer 18 lansert - Elektronikknett
Altium_18

Altium Designer 18 lansert

Altium Designer 18 er i følge EDA-leverandøren Altium den kraftigste, mest moderne og brukervennlige utgivelsen til dags dato. Den nye versjonen har viktige oppdateringer og ytelsesforbedringer, sammen med nye og forbedrede funksjoner som skal øke designproduktiviteten betydelig.

Denne utgivelsen, som ble lansert rett før jul, skal forenkle den generelle designopplevelsen med et modernisert brukergrensesnitt som skal forbedre felles funksjonalitet på tvers av alle designdomener. I tillegg til brukergrensesnittet, inneholder denne versjonen den mye forventede oppgraderingen til 64-biters arkitektur kombinert med multi-threaded oppgaveoptimaliseringer, slik at brukerne kan designe og ferdigstille store, komplekse kretskort med store hastigheter.

– Landskapet for elektronisk design og teknologi endrer seg, noe som gjør at det er behov for smartere, raskere og mer effektive løsninger som er fleksible og enkle å lære, sier Ted Pawela, Chief Marketing Officer på Altium. – Altium Designer 18 ble utviklet spesielt med tanke på brukeren, utnytte tilbakemeldingene for å lage et PCB-designverktøy som hjelper til med å løse de utfordringene de står overfor hver dag.

I tillegg til strukturelle forbedringer, er det også store oppdateringer til ActiveRoute, en brukerstyrt ruter som nå støtter lengdejustering og «pin-swapping», for rask ruting med høy kvalitet, heter det. ACTIVEBOM-editoren inneholder også flere forbedringer, inkludert en ny BoM-kontroller som gjør at designere enkelt kan verifisere hver linje i BoM. Brukere kan også designe og utgi store, komplekse kretskort raskere enn noen gang før, ved hjelp av den nye flerkort sammenstillingsfunksjonen og sanntids sammenkoblingsstyring. Hver oppdatering i denne utgaven forsterker et enhetlig, sammenkoblet designmiljø, som gir brukerne en synkronisert plattform som forbedrer både individuell produktivitet og team samarbeid.

– Altium Designer 18 er den kraftigste og intuitive standard PCB designløsning vi noen gang har lansert, sier Sergey Kostinsky, teknisk direktør ved Altium. – Hva som gjør denne utgivelsen unik er at vi har forbedret den underliggende teknologistrukturen vesentlig og samtidig levert en rekke nye funksjoner og forbedringer, og gir brukerne de verktøyene de trenger for å øke designproduktiviteten.

Mer informasjon: Altium Designer What's New.

Kommentarer